• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Wortelpeterselie met knoflook, tijm en kaneel

Wortelpeterselie met knoflook, tijm en kaneel:

Ingrediënten voor 2 personen

 -   400 gram wortelpeterselie
 -   1 rode ui
 -   2 teentjes knoflook
 -   2 eetlepels tomatenpuree
 -   1 theelepel tijm
 -   1/2 theelepel kaneel
 -   zout

Bereiden:

Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren.
Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. fruiten in olie.
Knoflook fijnhakken en toevoegen aan de ui.
Wortelpeterselie wassen, indien nodig schillen met een dunschiller, in kleine blokjes snijden en met een klein scheutje water toevoegen aan de ui.

Overige ingredienten toevoegen en ca. 10 minuten laten stoven.

Lekker met pasta / rijst!