• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Gebakken venkel met een laagje kruim

Gebakken venkel met een laagje kruim:

 

Ingrediënten:

  • 3 venkelknollen
  • 2 sneetjes (oud) zuurdesembrood zonder korst, verkruimeld
  • 1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels fijngehakte verse platte peterselie
  • 2 eetlepels olijfolie, plus extra om te besprenkelen

 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Snijd de venkel in de lengte in vieren, bewaar enkele venkeltoppen voor de garnering. Stoom of kook de venkelparten in een pan met water en zout in 10 minuten bijna beetgaar. Laat ze uitlekken.

Meng in een kom het zuurdesembroodkruim, de knoflook, peterselie en de olijfolie.

Leg de uitgelekte venkelparten in een ovenschaal. Strooi het broodkruim erover, sprenkel er nog een beetje olijfolie over en maal er zout en peper over.

Bak de venkel 25-30 minuten in de oven tot het kruim goudbruin is en er heerlijke geuren uit je oven komen. Garneer met de venkeltoppe

    • Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.