• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Paksoi met oestersaus

Gewokte Paksoi

Ingrediënten

  • 1 olie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 paksoi
  • 6 eetlepels oestersaus
  • Peper uit de molen

Bereidingswijze:

Maak de paksoi goed schoon.

Snijd de paksoi in redelijk grove reepjes.

Verhit een wok en voeg een klein scheutje olie toe.

Roerbak de knoflook en zorg ervoor dat de knoflook niet bruin kleurt.

Voeg van de paksoi de witte reepjes steel toe en roerbak heel even op hoog vuur.

Schep nu de reepjes blad erbij en roerbak nog voor een enkele minuut totdat de bladeren allemaal net geslonken zijn.

Schenk nu de oestersaus erbij en breng op smaak met peper. Wanneer je de saus liever iets verdund wil hebben dan schenk je er een klein scheutje water bij.

Roer alles om en schep de gewokte paksoi in een schaal heerlijk met witte rijst en kip!