• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Gevulde puntpaprika met spinazie en witte kaas

Ingrediënten:

- 2 rode uien

- 2 tenen knoflook

- 4 takjes oregano

- 3 el zonnebloemolie

- 1/2 el kerriepoeder

- 4 puntpaprika's

- 300g spinazie

- 200g witte kaas

 

Bereidingswijze:

- Verwarm de oven voor op 180 graden.

- Snijd ondertussen de uien in halve ringen. De knoflook fijn, en ris de blaadjes van de takjes oregano.

- Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, knoflook, kerrie, peper en eventueel zout 5 min. op laag vuur.

- Roer regelmatig en voeg deoregano toe.

- Halveer ondertussen de paprika's in de lengte, maar laat de steelaanzet zitten.

- Verwijder de zaadlijsten.

- Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat.

- Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend iets slinken.

- Neem de pan van het vuur.

- Verdeel het mengsel over de paprika's en verkruimel de witte kaas erover.

- Bak ca. 20 min in het midden van de oven en serveer direct.