• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Roergebakken spitskool

Roergebakken spitskool:

Ingrediënten:

- 1 spitskool (jn smalle reepjes gesneden)
- 1 prei / 2 preien (in kleine stukjes gesneden)
- 1 middelgrote ui (gepeld en gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (gepeld en gesnipperd)
- 100 gram mager rookspek in reepjes
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 50 gram zachte roomkaas
- 2 theelepels zachte mosterd (of meer naar smaak)
- peper, zout

Bereidingswijze:

Verhit de olie in de wok.
Bak hierin de spekreepjes bruin en knapperig.
Voeg de uisnippers en de knoflook toe. Bak even mee tot ze glazig zijn.
Doe de prei erbij en bak ook even mee.
Voeg daarna de in reepjes gesneden spitskool toe. Schep alles regelmatig om zolang tot de spitskool beetgaar is.
Roer de roomkaas en de mosterd door de spitskool. Warm alles goed door.
Maak op smaak met peper en zout.

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)