• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Bloemkool met kerriekip

Ingrediënten:

- 400 g kipfilet - 1 ui - 600 g bloemkoolroosjes - 520 g kerriesaus (pot, indiaas) - 300 g witte rijst - 2 el amandelschaafsel

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de kipfilet in stukjes en de ui in ringen.
  • Doe de kip, ui en de bloemkool in de ovenschaal.
  •  Verdeel de kerriesaus erover en dek af met aluminiumfolie.
  •  Bak in ca. 40 min. gaar in de ovenKook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin.
  • Laat afkoelen op een bord.
  • Bestrooi de ovenschotel voor het serveren met het amandelschaafsel.
  • Serveer met de rijst.