• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Hartige taart met rode biet en geitenkaas.

Hartige taart met rode biet en geitenkaas en tijm.


Ingrediënten voor 4 personen:

    Deeg voor hartige taart
    500 gram rode biet (gaar gekookt)
    300 gram aardappelen
    2 takjes tijm
    4 eieren
    1 eetlepel creme fraiche
    1 eetlepel bloem
    verse, zachte geitenkaas
    2 eetlepels pijnboompitjes
    peper en zout

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 180 ºC (hete lucht). Vet de bakvorm in, en bekleed met het deeg. Vul de vorm met bakbodem en bak de bodem 20 minuten voor.

Schil de aardappelen, rasp ze in schijfjes en kook ze 8 minuten voor. Rasp de rode bieten ook in plakken.

Klop de eieren en meng dit met de creme fraiche en bloem. Voeg de tijm toe samen met peper en zout.

Verdeel de aardappelschijfjes over de voorgebakken quichebodem. Schenk hierover het ei-mengsel. Verdeel vervolgens de schijfjes rode biet dakpansgewijs over de vorm. Bestrooi met blaadjes tijm en pijnboompitjes en verbrokkel de geitenkaas over de hartige taart.

Bak de hartige taart in 30 minuten gaar.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2