• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Pittige worteltaart

Pittige worteltaart


Ingrediënten:

5 plakjes deeg voor hartige taart
1 rode paprika    
4 waspenen   
4 el olijfolie    
4 eieren    
75 ml slagroom    
200 g geraspte kaas

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 °C en laat het deeg ontdooien.
Snijd de paprika en de waspeen in blokjes.
Verhit de olie in een braadpan.
Bak de paprika en de peen ca. 5 min.
Klop de eieren los met de slagroom, kaas en het zout.
Vet de quichevorm in.
Bekleed de vorm met het deeg en prik op verschillende plaatsen in met een vork.
Verdeel de peen en paprika over de bodem.
Schenk het ei-kaasmengsel erover.
Bak de taart in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin.