• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Pilav met zilvervliesrijst en tonijn.

Pilav met zilvervliesrijst met tonijn:

Ingrediënten:
400 g Italiaanse roerbakmix       
6 el olijfolie    
300 g zilvervliesrijst    
100 g rozijnen    
2 tabletten kippenbouillontabletten    
750 ml kraanwater    
2 uien   
2 tenen knoflook    
250 g cherrytomaten    
2 aubergines    
2 blikken tonijn in olie


Bereidingswijze:
      
Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de roerbakmix, peper en eventueel zout 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de rijst, rozijnen, bouillontabletten en het water toe.
Breng aan de kook en laat de pilav op middelhoog vuur met de deksel op de pan in 25 min. garen. Roer regelmatig.
Snijd ondertussen de sjalotten in halve ringen en de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes.
Snijd de aubergine in kleine stukjes.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur.
Voeg de knoflook, aubergine en eventueel zout toe en bak in 12 min. goudbruin en gaar.
Schep regelmatig om. Bak de laatste 2 min. de tomaten mee.
Laat de tonijn uitlekken.
Schep door de pilav.
Verdeel de pilav over 4 diepe borden en schep de aubergine erop.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

Pagina:
  1. 1
  2. 2