• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Geroosterde groenten met yoghurt dille dressing

Geroosterde groenten met yoghurt dille dressing:


Ingrediënten:

    4 Zoete aardappelen
    2 Zoete puntpaprika's
    1 Broccoli
    Dille (2 takjes)
    Komijnpoeder (3 theelepels)
    Paprikapoeder (3 theelepels)
    Halfvolle yoghurt (50 ml)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de broccoli in roosjes en de zoete puntpaprika's in ringen.
Was de zoete aardappels en snijd ze met schil in blokjes.
Hak de dille fijn.
Hussel in een kom de broccoli, de zoete puntpaprika's, zoete aardappel met 3 eetlepels olijfolie, de paprikapoeder en de komijnpoeder.
Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de groenten over de bakplaat en plaats de bakplaat 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Meng ondertussen de halfvolle yoghurt met de dille en 1 theelepel komijnpoeder.
Verdeel de groenten over de borden en garneer met de yoghurtsaus.