• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Regenboogwortel met gember en rode ui

Biologische wortelen met gember en rode ui:

Ingredienten:


- 500g regenboogwortel
- Verse gember
- Rode ui
- Knoflook
- Roomboter
- Feta kaas (~100g)

Voor de dressing:

- Walnootolie (gewoon olijfolie kan ook)
- Peterselie (~5gram)
- Gemberpoeder
- Knoflookpoeder
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak

Bereidingswijze:

Was de wortelen, snij het kontje eraf en snij in plakjes
Wok de wortelen met een klontje roomboter 6 minuten op hoog vuur, regelmatig omscheppen
Snij ondertussen de ui in halve ringen en de knoflook en gember fijn (wel eerst schillen)
Voeg de gember, ui en knoflook na de 6 minuten toe aan de wortelen en bak nog 5 minuten op laag vuur
Snij ondertussen de feta in blokjes en de peterselie fijn
Meng de peterselie met de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
Verdeel de wortelen over 2 borden, strooi de feta er overheen en druppel daar de dressing overheen

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 10

Pagina:
  1. 1
  2. 2