• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Ovenschotel met knolselderij en broccoli

Ovenschotel met knolselderij broccoli kaassaus en walnoten:


Ingrediënten:


- Knolselderij
- Broccolistronken
- El kokosvet
- El boekweitmeel
- 2dl amandelmelk
- 150g geraspte kaas
- Zout
- Peper
- Nootmuskaat
- Handje walnoten
- Olijfolie


Bereidingswijze:

- Verwarm de oven voor op 200ºC

Groentes:


Schil 1 knolselderij en snijd hem in stukjes
Kook de stukjes in water in 15 minuten, of 20 als je echt heel gare puree wilt
Giet de knol af en schep de stukjes weer in de pan
Druppel er wat mooie olijfolie over en voeg wat zout en peper toe
Stamp hier een grove of fijne puree van
Snijd 2 broccolistronken in fijne roosjes en bak ze even in een koekenpan in wat gewone olijfolie
Schep de puree in een middelgrote ovenschotel en schep de broccoli erop

De saus:


Verwarm in een steelpannetje 1 eetlepel kokosvet en roer hier heel snel 1 eetlepel boekweitmeel door
Voeg de amandelmelk toe en laat het kaassausje al roerend aan de kook komen
Zet het vuur zacht en roer de oude geraspte kaas door de saus
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat

Afwerking:


Schep de kaassaus op de broccoli en roer er 1 handje grof gehakte walnoten door
Zet de schotel 20 minuten in de oven op 200ºC3

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2