• Volledig biologisch
  • Vers en gevariëerd
  • Gratis thuis bezorgd

0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.
Winkelmandje

Oosterse kipstoof met broccoli en sperziebonen

Oosterse kipstoof met broccoli en snijbonen:

  • Kipfilets (500 gram)
  • Broccoli (~300-400 gram)
  • Sperziebonen (~250 gram)
  • 1Ui
  • Knoflook (4 teentjes)
  • Ketjap manis (6 eetlepels)
  • Sambal (2 eetlepels)
  • Rijst (400 gram)

Bereidingswijze:

Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kip in stukken, de broccoli in roosjes en de steel in stukjes.
Snijd de sperziebonen in kleine stukjes.
Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en fruit de ui, de knoflook en de sambal circa 1 minuut.
Voeg de kip toe en roerbak circa 5 minuten.
Schenk de ketjap erbij en meng de kip rondom.
Giet er gelijk 1 kopje water bij en laat de kip 10 minuten stoven.
Roer de groente erdoor en schep om.
Laat alles nog 5 minuten garen.
Verdeel de rijst en de kipstoof over de borden.